Specijalna ponuda: Robot Zodiac RV5300 na poklon

Izgradite bazen s Bazenskom tehnikom d.o.o. i poklanjamo vam najpouzdaniji čistač na tržištu.

Odaberite 4 ili više elemenata dodatne bazenske opreme i poklanjamo vam robot za čišćenje  Zodiac RV5300

TOPLINSKA PUMPA

Neka voda u vašem bazenu bude topla i u postsezoni

Pomoću toplinske pumpe ćete zagrijati  ili ohladiti vodu u Vašem bazenu tijekom cijele godine, bez obzira na vanjsku temperaturu i vremenske uvjete.


Toplinska pumpa radi tako da uzima toplinu iz zraka okoline i povećava ju uz pomoć električne energije te grije bazensku vodu.

Svu toplinu daje bazenskoj vodi kroz ugrađeni visoko–protočni izmjenjivač od titana.

Toplinsku pumpu postavljamo na otvoreni prostor. Do nje je potrebno dovesti dovodnu i odvodnu cijev  iz strojarnice bazena, te naponski kabel.

 

 

ELEKTROLIZA BAZENSKE VODE

Automatska dezinfekcija vode u vašem bazenu

Elektroliza se temelji na proizvodnji klorina pomoću soli, koja se koristi kao polazni materijal.

Postoje dvije prednosti dezinfekcije bazenske vode elektrolizom:
A. Oblik proizvedenog klora ne stvara neželjene ostatke
B. Postizanje niske cijene

Instalacija se lako dovršava postavljanjem ćelija za elektrolizu u cijevni sustav za cirkulaciju, također postavljanjem upravljačke ploče koja je postavljena u strojarnicu. Potrebna količina soli prvo se dodaje u vodu bazena. Zatim, slanu vodu, kroz filtraciju, prolazi kroz ćelije za elektrolizu. U ovom trenutku dolazi do raspadanja soli (natrijevog klorida), a klor proizvod djeluje kao dezinfekcija u vodi bazena. Ovako proizveden klor je ekološki prihvatljiviji u usporedbi s industrijskim klorom, te tako ne šteti koži. Kad se klor koristi u pravoj dozi, to ne uzrokuje osjetljivost kože i iritacije. Elektrolizni sustavi su posljednjih godina imali brži rast, uglavnom zbog smanjenja troškova proizvodnje elektroda i sveukupnog pojednostavljenog procesa. Osim toga, plivači prijavljuju bolju kakvoću vode, manje iritacije kože i općenito čini plivanje ugodnijim.

 

AUTOMATSKI VENTIL

Automatski ventil za protupranje filtera djeluje na način, da omogućava automatsko ispiranje pješčane mase u bazenskom filteru kod povećanja pritiska, te na taj način održava čistim filterni pijesak u filteru.

 

 

 

 

 

MASAŽA

Uređaji za masažu djeluju na način, da kroz masažne mlaznice ubrizgavaju velike količine vode ili zraka. Masirati se može samo mlazom vode, kombinacijom vode i zraka ili samo zrakom. Najčešće su masaže izvedene pomoću posebnih mlaznica koji koriste snagu pumpe te mješavinu vode i zraka ubrizgavaju kroz mlaznice u bazen.

 

 

 

 

 

PROTUSTRUJCI

Želite li plivati i trenirati u svom bazenu kao u velikom bazenu olimpijske veličine?

Dodatna oprema za protustrujno plivanje  vam omogućuje da vježbate plivajući, čak i u malom bazenu.
Protustrujac se jednostavno pritiskom na pneumatski prekidač.
Gosti koji traže kuće s bazenima, pri izboru objekta za svoj odmor, prije će se odlučiti za bazene koji imaju protustrujno plivanje.

 

 

 

SLAP

Vodeni slap za bazen osim kao dekoracija bazena može služiti i za masažu vrata i ramena, pošto voda koja pada djeluje poput vodene masaže. Slap se uvijek namjesti uz bazen na način da voda pada u bazen. Slap radi pomoću bazenske pumpe koja se nalazi u strojarnici bazena.

Specijalna ponuda: Robot Zodiac RV5300 na poklon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to top