EXCLUSIVE KOLEKCIJA

Dizajnirani i proizvedeni u Europi

Kolekcija Exclusive tvrtke Aquavia Spa dizajnirana je kako bi pružila najveće zadovoljstvo, najbolju izvedbu i energetsku učinkovitost. Uz svoj jedinstveni dizajn spa kade u kategoriji Exclusive imaju niz naprednih značajki. Potpuno opremljeni hidromasažni bazeni dizajnirani za najzahtjevnije kupce.

spa-cube
SPA CUBE

Model Cube savršen je hidromasažni bazen za svakoga tko želi kupiti najbolji spa u kategoriji s vrhunskom izvedbom za uživanje udvoje, s obitelji ili čak za obiteljsko okupljanje u domu.

spa-cube-ergo
SPA CUBE ERGO

Hidromasažni bazen Ergo Cube dizajnerski je proizvod ergonomske konstrukcije. Savršeno za svakoga tko želi kupiti upečatljiv hidromasažni bazen, ravnih linija izvana i glatkih linija iznutra kako bi se prilagodio svim položajima vašeg tijela.

spa-wave
SPA WAWE

Hidromasažni bazen Vawe savršen je model za dijeljenje najljepših trenutaka. Želite li kupiti vrhunski hidromasažni bazen s najboljim značajkama, velikom hidromasažnom površinom i jedinstvenim dizajnom, ovo je savršen izbor za vas.

spa-barcelona
SPA BARCELONA

Hidromasažni bazen Barcelona za četiri osobe ima profinjeni dizajn, potpuni hidromasažni sustav i mnoštvo sitnih vrhunskih završnih dodira u izradi koji ga čine proizvodom za poželjeti.

spa-quantum
SPA QUANTUM

Model Quantum dizajniran je za kućnu upotrebu. Ima veliku površinu za kupanje bez fizičkih ograničenja što omogućuje da unutra lako stanu četiri osobe.