INGROUND KOLEKCIJA

Dizajnirani i proizvedeni u Europi

Niz kućnih ugradbenih hidromasažnih bazena dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe korisnika koji su u potrazi za bazenom koji ne zahtijeva jedinicu za ugradnju i ima zasebnu jedinicu za filtriranje. Hidromasažni bazeni u ovoj kategoriji imaju različite završne slojeve ovisno o modelu (akrilne i mozaične) i jedinice za filtriranje koje su potrebne za ispravno postavljanje i rad. Jedinica za filtriranje u ovim hidromasažnim bazenima sastoji se od filtra za pijesak, pumpi za masažu i filtriranje, električnog grijanja i nadzorne jedinice za upravljanje svakim od ovih elemenata.

spa_kish
SPA KISH

Hidromasažni bazen Kish ima savršenu veličinu i jedinstven dizajn. Ovo je najelegantniji model u kategoriji i ima raznobojne mozaike kao jedan od mogućih završnih slojeva. S promjerom od 2,05 metara ima do četiri mjesta s nizom različitih mogućnosti hidromasaže. Moguće je kupiti opremu za filtriranje hidromasažnog bazena.

spa_round
SPA ROUND 2

Hidromasažni bazen Round 2 namijenjen je za pet osoba i ima promjer od 2 metra. Korisnicima koji ga upotrebljavaju u svojem domu pruža sve pogodnosti velikoga jacuzzija, ali u kući. Uz 22 mlaznice i 10 brizgalica ima i snažnu standardnu LED svjetiljku za kromoterapiju.  Moguće je kupiti opremu za filtriranje hidromasažnog bazena.

spa-mallorca
SPA MALLORCA

Hidromasažni bazen Mallorca ima veliku površinu za kupanje i potpuni hidromasažni sustav. Krevet u hidromasažnom bazenu pruža masažu cijelog tijela, a pet sjedala upotpunjava masažu svih dijelova tijela.  Moguće je kupiti opremu za filtriranje hidromasažnog bazena.

bazen-za-protustrujno-plivanje-inground
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO GRIJANJE AMAZON INGROUND

Bazen za protustrujno plivanje Amazon Inground nudi mogućnost povezivanja hidromasažnog bazena i plivanja ili vježbanja u vodi. Ovaj spa ima veliki ugrađeni sustav s pet snažnih mlaznica koje stvaraju jaku protostruju. Moguće je kupiti opremu za filtriranje hidromasažnog bazena.