MASAŽNI BAZENI

Dizajnirani i proizvedeni u Europi

Tvrtka Aquavia Spa vodeći je proizvođač hidromasažnih bazena u Europi koji posluje na svim tržištima od 1988. i ima najveći izbor proizvoda kako bi zadovoljio potrebe korisnika diljem svijeta. Pri dizajniranju svakog modela hidromasažnog bazena imali smo na umu potrebe najzahtjevnijih kupaca. Bilo da želite kupiti unutarnji hidromasažni bazen za dom, vanjski hidromasažni bazen za terasu ili vrt ili vam je bazen potreban zbog posla, tvrtka Aquavia Spa najbolji je mogući odabir.  Svi hidromasažni bazeni Aquavia proizvedeni su u EU-u, što znači da su dizajnirani i proizvedeni u Europi uz upotrebu materijala i dijelova vrhunske kvalitete, koji ih čine potpuno pouzdanima i dugotrajnima u tolikoj mjeri da njihov vijek trajanja znatno nadmašuje uvjete jamstva:

godina jamstva

Otpornosti na hrđu za metalne strukture

godina jamstva

Za akrilne materijale

godine jamstva

Za dijelove

TVRTKA AQUAVIVA SPA

Predana kvaliteti

Brojne su prednosti hidromasažnih bazena: korisnici mogu ublažiti bolove s pomoću hidromasaže usmjerene na najbolnije dijelove tijela ili pronaći emocionalnu ravnotežu s pomoću kromoterapije, terapije glazbom ili aromaterapije. Sve to mogu učiniti dok nasamo provode trenutke mira i tišine ili dok se zabavljaju u društvu drugih osoba. Svaki hidromasažni bazen ispunjava najviše standarde kvalitete koje postavlja sama tvornica tvrtke Aquavia Spa. Svi oni imaju atraktivan i moderan dizajn i visok stupanj energetske učinkovitosti, što je usko povezano s predanošću tvrtke ekološkoj održivosti. Sustavima za UV dezinfekciju i ozonsko tretiranje vode osigurava se kristalna čistoća vode u svim uvjetima. Mogućnosti za alternativnu terapiju, masaža cijelog tijela i posvećenost detaljima ergonomskog dizajna spajaju se kako bi korisnicima omogućili potpuni užitak u zadovoljstvima koja jacuzzi može pružiti.

AQUALIFE KOLEKCIJA

Kolekcija Aqualife ima sve što je potrebno kako bi vaš hidromasažni bazen učinila mjestom na kojem ćete provoditi najugodnije trenutke. Hidromasažni bazeni Aqualife dizajnirani su kako bi ponudili spoj najboljih materijala, najnižih troškova održavanja i neosporne vrijednosti s obzirom na cijenu.

PREMIUM KOLEKCIJA

Kolekcija Premium hidromasažnih bazena dizajnirana je kako bi pružila visoku razinu izvedbe i kvalitete, a sve je to povezano uz pomoć modernog i zadivljujućeg stila. Sva su sjedala i ležaljke stvorene kako bi postali jedinstveni prostor za masažu.

EXCLUSIVE KOLEKCIJA

Kolekcija Exclusive tvrtke Aquavia Spa dizajnirana je kako bi pružila najveće zadovoljstvo, najbolju izvedbu i energetsku učinkovitost. Uz svoj jedinstveni dizajn spa kade u kategoriji Exclusive imaju niz naprednih značajki. Potpuno opremljeni hidromasažni bazeni dizajnirani za najzahtjevnije kupce.

INGROUND KOLEKCIJA

Niz kućnih ugradbenih hidromasažnih bazena dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe korisnika koji su u potrazi za bazenom koji ne zahtijeva jedinicu za ugradnju i ima zasebnu jedinicu za filtriranje. Hidromasažni bazeni u ovoj kategoriji imaju različite završne slojeve ovisno o modelu (akrilne i mozaične) i jedinice za filtriranje koje su potrebne za ispravno postavljanje i rad.

PROFESSIONAL KOLEKCIJA

Kolekcija Professional sadrži modele sa završnim slojevima u akrilnim bojama, od nehrđajućeg čelika i mozaikom od staklenih pločica što otvara prostor za mnogobrojne kombinacije. Moguće je odabrati i projektor za kromoterapiju i nepropusni prekrivač. Sustavi za filtriranje prodaju se zasebno. Drugi su dodaci automatski dozator klora s pomoću kojeg se kontrolira pH razina vode i generator ozona, a oba dodatka olakšavaju održavanje vode.

SWIMSPAS KOLEKCIJA

Kolekcija hidromasažnih bazena za kućnu upotrebu dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe korisnika koji su u potrazi za hidromasažnim bazenom sa značajkama koje će im omogućiti bavljenje sportskim aktivnostima poput plivanja i aerobika u vodi. Ovi hidromasažni bazeni imaju akrilni završni sloj prekriven sintetičkim drvom kako bi nastali proizvodi najbolje kvalitete.