PREMIUM KOLEKCIJA

Dizajnirani i proizvedeni u Europi

Kolekcija Premium hidromasažnih bazena dizajnirana je kako bi pružila visoku razinu izvedbe i kvalitete, a sve je to povezano uz pomoć modernog i zadivljujućeg stila. Sva su sjedala i ležaljke stvorene kako bi postali jedinstveni prostor za masažu.

spa-aqua-8
SPA AQUALIFE 8

Masažni bazen Aqua 8 s mjestom za pet osoba proizveden je za kućnu upotrebu i upotrebu u stambenim objektima. Opremljen je jednim od najpotpunijih masažnih sustava na tržištu.

spa-sunset
SPA SUNSET

Hidromasažni bazen Sunset model je pogodan za četiri korisnika. Ima dovoljno prostora u unutrašnjosti i šest sjedala s različitim masažama i svim značajkama, kvalitetom i jamstvima kategorije Premium.

spa-advance-50
SPA ADVANCE 50

Hidromasažni bazen Advance 50 jedan je od naših najboljih modela u svojoj kategoriji. Zorno prikazuje kontinuirani napredak u istraživanju i razvoju tvrtke Aquavia Spa.

spa-futura40
SPA FUTURA 40

Hidromasažni bazen za dom Futura 40 najpopularniji je model od svih u katalogu tvrtke Aquavia Spa. To je spa sa šest sjedala i zadivljujućom ležaljkom.

spa-easy-access
SPA EASY ACCESS

Hidromasažni bazen Easy Access iznimno je prilagodljiv i elegantan model čija je glavna značajka to da se u njega vrlo lako ulazi. Hidromasažni bazen opremljen je robusnim stubama izrađenim od čvrstog materijala.

hidromasazni-bazen-nice
HIDROMASAŽNI BAZEN NICE

Hidromasažni bazen Nice dizajniran je kako bi pružio snažnu masažu spojenu s izvrsnom ergonomskom konstrukcijom. To je hidromasažni bazen s pet sjedala koji ima ležaljku i četiri udobna sjedala.

bazen-za-protustrujno-plvanje-amazon
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE AMAZON

Bazen za protustrujno plivanje Amazon zadivljujući je spoj hidromasažnog bazena i bazena dizajniranog za protustrujno plivanje s površinom za hidroterapiju.

swimspa
UGRADBENI BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE AMAZON

Ugradbeni bazen za protustrujno plivanje Amazon dizajniran je za sportske treninge u domu ili u javnim ustanovama poput teretana, sportskih klubova i hotela.