PROFESSIONAL KOLEKCIJA

Završni slojevi u akrilnim bojama

Kolekcija Professional sadrži modele sa završnim slojevima u akrilnim bojama, od nehrđajućeg čelika i mozaikom od staklenih pločica što otvara prostor za mnogobrojne kombinacije. Moguće je odabrati i projektor za kromoterapiju i nepropusni prekrivač. Sustavi za filtriranje prodaju se zasebno. Drugi su dodaci automatski dozator klora s pomoću kojeg se kontrolira pH razina vode i generator ozona, a oba dodatka olakšavaju održavanje vode.

spa-ibiza
SPA IBIZA

Zadivljujući hidromasažni bazen Ibiza dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe najzahtjevnijih korisnika.

spa-hawai
SPA HAWAI

Hidromasažni bazen Hawai sa svojim mozaikom od staklenih pločica svijet je za sebe barem kad je u pitanju veličina. Duljine 3,8 metara, jedini je hidromasažni bazen u kategoriji Professional u koji stane do 10 osoba.

spa-hydra
SPA HYDRA

Zadivljujući hidromasažni bazen s 10 sjedala, model Hydra dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe hotelskih kompleksa, sportskih objekata, salona ljepote, centara za prirodnu medicinu, teretana i javnih površina u stambenim naseljima.

spa-martinique
SPA MARTINIQUE

Model Martinique okrugli je hidromasažni bazen promjera 2,5 metara koji je postao najpopularniji u kategoriji namijenjenoj za komercijalne ustanove. Dizajniran je tako da u njega stane do šest osoba istovremeno.

spa-izaro
SPA IZARO

Izaro je hidromasažni bazen sa sedam sjedala dizajniran kako bi ga upotrebljavale velike grupe u komercijalnim ustanovama. Svakom će wellness centru donijeti dašak luksuza i opuštajuće atmosfere.

spa-oslo
SPA OSLO

Veličina hidromasažnog bazena Oslo čiji je promjer 3 metra dovoljna je za devet osoba što ga čini savršenim za grupe ljudi koji u isto vrijeme žele uživati u hidromasaži.

spa-rodas
SPA RODAS

Hidromasažni bazen Rodas iz kategorije Professional ima pet sjedala, osam mlaznica za masažu i deset mlaznica za zrak. Ima preljevni kanal kako bi razina i protok vode bili neprekinuti.

spa-professional
SPA VULCANO

Vulcano je preljevni hidromasažni bazen sa šest sjedala napravljen od nehrđajućeg čelika.

spa-antigua
SPA ANTIGUA

Komercijalni hidromasažni bazen Antigua s promjerom od 2,78 metara ima originalni osmerokutni dizajn koji hotelima, stambenim objektima, salonima ljepote i objektima za zdravstveni turizam dodaje dašak luksuza i posebnosti.

spa-elegant
SPA ELEGANT

Hidromasažni bazen Elegant model je iz kataloga Aquavia Spa koji s razlogom nosi taj naziv. To je preljevni hidromasažni bazen napravljen od nehrđajućeg čelika.

spa-mercurio
SPA MERCURIO

Mercurio je preljevni hidromasažni bazen s četirima sjedalima napravljen od nehrđajućeg čelika.

spa-capri
SPA CAPRI

Model Capri okrugli je hidromasažni bazen s pet sjedala, promjera od 2,3 metra i preljevnim kanalom kako bi razina i protok vode bili neprekinuti.

spa-bali
SPA BALI

Hidromasažni bazen Bali dizajniran je za komercijalnu upotrebu. S promjerom od tri metra, savršene je veličine za upotrebu u teretanama, sportskim klubovima, društvenim klubovima i toplicama.

spa-oasis40
SPA OASIS

Promjera 2,5 metara i s mjestom za šest osoba, Oasis 40 okrugli je ugradbeni hidromasažni bazen sa staklenim pločicama.