SWIMSPAS KOLEKCIJA

Dizajnirani i proizvedeni u Europi

Kolekcija hidromasažnih bazena za kućnu upotrebu dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe korisnika koji su u potrazi za hidromasažnim bazenom sa značajkama koje će im omogućiti bavljenje sportskim aktivnostima poput plivanja i aerobika u vodi. Ovi hidromasažni bazeni imaju akrilni završni sloj prekriven sintetičkim drvom kako bi nastali proizvodi najbolje kvalitete. Svi bazeni za protustrujno plivanje tvrtke Aquavia opremljeni su svim potrebnim dijelovima, pa ih je lako postaviti. Sustavi Balboa upotrebljavaju se kako bi korisnicima omogućili upravljanje postavkama hidromasažnog bazena povezanih s pokretanjem pumpi, regulacijom temperature i konfiguriranjem ciklusa filtriranja.

amazon
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE AMAZON

Bazen za protustrujno plivanje Amazon zadivljujući je spoj hidromasažnog bazena i bazena dizajniranog za protustrujno plivanje s površinom za hidroterapiju.

yucatan
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE YUCATAN

Dvodijelni bazen za protustrujno plivanje jedini je model s površinom za plivanje i drugom površinom koju se može upotrebljavati kao hidromasažni bazen.

atlantic
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE ATLANTIC

Ovaj je model dizajniran za osobe koje su u potrazi za vrhunskom izvedbom i bazenom za profesionalno protustrujno plivanje. Moćan i zadivljujuć, ovaj model čak i najzahtjevnijim korisnicima pruža mogućnost za naporan trening.

madagascar
BAZEN ZA PROTUSTRUJNO PLIVANJE MADAGASCAR

Bazen za protustrujno plivanje Madagascar kompaktno je rješenje za kućnu upotrebu. Ovaj manji bazen za protustrujno plivanje sastoji se od jedne površine koja je savršena za hidromasažu, plivanje i fitness. Savršen je za privatne vrtove kako bi cijela obitelj mogla uživati.