kljuc-u-ruke

KLJUČ U RUKE

Kompletan proces izgradnje bazena u koji ste uključeni potpuno ili jednostavno preuzmete bazen spreman za kupanje

Izrada bazena zahtjeva okupljanje i skupni rad tvrtki različitih struka počevši od projektiranja i planiranja preko građevinskih iskopa i betoniranja i instalaterskih radova tehnologije bazena te u konačnici završnih građevinskih radova u samoj bazenskoj školjci i oko nje do samog puštanja bazena u rad te početka korištenja.
Po sistemu ključ u ruke preuzimamo kopletan proces izgradnje. Nakon početnog dogovora oko karakteristika bazena i opreme preuzimamo vođenje izgradnje. Popratite proces zajedno s nama ili jednostavno preuzmite bazen spreman za kupanje.

PROJEKTIRANJE

Izrada detaljnih projektnih nacrta

Individualni pristup svakom klijentu, pronalaženje optimalnog rješenja sobzirom na želje i mogućnosti početak je kvalitetnog rada na samoj izgradnji.
Sugeriramo te zajedno s Vama odabiremo optimalni izgled bazena i odabiremo adekvatnu opremu. Uzevši u obzir sve relevantne elemente počevši od samog estetskog izgleda bazena, procesa izgradnje, eventualne nadogradnje u budućnosti te jednostavnosti prilikom korištenja i održavanja izrađujemo detaljne projektne nacrte koji su garancija sprovođenja dogovorenog u djelo.

projektiranje
gradjevinski-radovi

GRAĐEVINSKI RADOVI

Izrada detaljnih projektnih nacrta

Tvrtke kooperanti sa iskustvom izrade bazena za Vas će izvršiti potreban iskop te izradu školjke bazena i pratećih prostora prema dogovorenom projektu.

INSTALACIJE BAZENSKE TEHNIKE

Postavljanje i instalacija svih potrebnih elemenata

Stručni tim instalatera bazenske tehnike postavlja sve potrebne elemente i instalacije počevši od faze betoniranja do izrade postrojanja i samog puštanja sustava u rad. Voditelj radova prati sam proces izgradnje, definira detalje prilikom same izgradnje i vrši koordinaciju sa ostalim sudionicima u gradnji.

instalacije-bz-teh
zavrsni_gradj-radovi

ZAVRŠNI GRAĐEVINSKI RADOVI

Kvalitetni i stručni završni radovi

Naši djelatnici sa višegodišnjim iskustvom izvršit će kvalitetno i stručno hidroizoliranje bazenske školjke te postavljanje keramičke obloge i rubnog kamena.

ODRŽAVANJE BAZENA

Redovno održavanje prema izrađenom planu

Nakon puštanja bazena u rad pojavljuje se potreba za osnovnim održavanjem bazena i opreme. Obratite nam se sa povjerenjem – ovisno o veličini bazena i opremi izradit ćemo plan redovitog održavanja bazena te utvrditi učestalost posjeta Vašem bazenu.

22
servis-bazena

SERVIS BAZENA

Brza i kvalitetna intervencija

Puštanje sustava u rad nakon zimske pauze, redovitu izmjenu potrošnih djelova unutar i izvan garancijskog roka, zamjenu istrošenih djelova te zaustavljanje (konzervaciju) bazena nakon sezone obavljamo u najkraćem mogućem roku.
Za sve bazene sa našom opremom cjelokupan materijal posjedujemo u našem skladištu što je uz iskustvo naših servisera garancija brze i kvalitetne intervencije.

REKONSTRUKCIJA BAZENA

Vraćanje bazena u najoptimalnije moguće stanje

Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika garancija je kvalitetnog uvida u stanje na Vašem bazenu, predlaganja i kalkulacija rekonstrukcije te sprovođenja istog u djelo povratak time Vašeg bazen u što je moguće optimalnije stanje.

rekonstrukcija_bazena
prodaja_opreme

PRODAJA OPREME

Kao dio ponude tvrtke u funkciji je i webshop za prodaju bazenske i wellness opreme

Veleprodaja i maloprodaja bazenske i wellness opreme dio je ponude tvrtke. Stručna pomoć pri odabiru i dimenzioniranju opreme, eventualno planiranje i projektiranje te najdulji garantni rokovi način su odnosa prema našim kupcima.