+385 (0)21 837 906           Prisoje 1, 21232 Dicmo            7:30 - 15:30 (pon-pet)| 8:30 - 12:30 (sub)

PRELJEVNI BAZENI

Naši bazeni pričaju priču o nama

U životu je malo većih užitaka od opuštanja oko vlastitog bazena. Bez obzira radi li se bazenu za zabavu, opuštanje ili fitness, mi dizajniramo i gradimo bazene koji odražavaju potrebe naših kupaca i udovoljavaju svim njihovim očekivanjima. Da bismo to učinili, započinjemo razgovorom, ne samo o velikim stavkama, već i o sitnim detaljima.  Kao jedna od vodećih tvrtki u izgradnji bazena na području Hrvatske, posvećeni smo izgradnji bazena koji jamče zadovoljstvo. Bazenska tehnika d.o.o. jedno je od najpouzdanijih imena u gradnji bazena već više od deset godina. Naši djelatnici pobrinut će se da će se da vi, vaši najbliži i vaši gostipronađete sve  što želite u novom bazenu koji će za vas izgraditi Bazenska tehnika d.o.o.

dašak luksuza na privatnim i javnim bazenima

Preljevni bazeni

Preljevni sustav za obradu bazenske vode prestavlja kvalitetniju i nešto skuplju opciju te se primjenjuje kako na većim i javnim  tako i na privatnim i rezidencijskim bazenima.

Površinski ( kritični ) bazenske vode odvodi se preko preljevnog kanala i preljevnog sustava u kompenzacijski spremnik. Kompenzacijski spremnik ima funkciju prihvata bazenske vode u recirkulaciji , akumuliranja vode istisnute od kupača u bazenu te sadrži vodu potrebnu za pranje i ispiranje filtra. Potom se neobrađena bazenska voda odvodi preko filtarske pumpe u postrojenje za obradu u kojem se provjerava kvaliteta , vrši filtracija, zagrijavanje i dezinfekcija. Obrađena voda vraća se u bazen preko strujnih mlaznica smještenih u podu bazena.

Potreban broj istrujnih mlaznica te kapacitet postrojenja za obradu vode , kompenzacijskog spremnika i preljevnog sustava određuje se prema namjeni bazena , vodenoj površini, dubini vode te volumenu bazena..

Razina vode u bazenu jednaka je razini šetnice kod preljeva na svim stranama dok je kod preljeva na manje strana ( ovisno o situaciji i položaju – uglavnom jednostrani ili dvostrani, ali nije uvjet) razina bazenske vode niža u odnosu na šetnicu 8 – 10 cm.

Naš bazen

Bazeni s preljevnom rešetkom

Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen

Preljevni bazeni INFINITY

Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Scroll to top