+385 (0)21 837 906           Prisoje 1, 21232 Dicmo            7:30 - 15:30 (pon-pet)| 8:30 - 12:30 (sub)

SKIMMERSKI BAZENI

Naši bazeni pričaju priču o nama

U životu je malo većih užitaka od opuštanja oko vlastitog bazena. Bez obzira radi li se bazenu za zabavu, opuštanje ili fitness, mi dizajniramo i gradimo bazene koji odražavaju potrebe naših kupaca i udovoljavaju svim njihovim očekivanjima. Da bismo to učinili, započinjemo razgovorom, ne samo o velikim stavkama, već i o sitnim detaljima.  Kao jedna od vodećih tvrtki u izgradnji bazena na području Hrvatske, posvećeni smo izgradnji bazena koji jamče zadovoljstvo. Bazenska tehnika d.o.o. jedno je od najpouzdanijih imena u gradnji bazena već više od deset godina. Naši djelatnici pobrinut će se da će se da vi, vaši najbliži i vaši gostipronađete sve  što želite u novom bazenu koji će za vas izgraditi Bazenska tehnika d.o.o.

NAJJEFTINIJA OPCIJA

Skimmerski bazeni

Sustav obrade bazenske vode sa skimmerima prestavlja jednostavniju i jeftiniju opciju. Površinski (kritični) dio bazenske vode odvodi se u sustav za obradu bazenske vode putem skimmera dok se dubinski dio odvodi preko podnog ispusta. Prolaskom kroz sustav provjerava se kvaliteta bazenske vode, vrši filtracija te zagrijavanje i dezinfekcija. Obrađena voda vraća se u bazen putem strujnih mlaznica smještenih u zidovima bazena. Pravilan raspored elemenata omogućuje optimalno miješanje i pravilnu cirkulaciju vode unutar bazenske školjke te bazenku vodu čini kristalno čistom i idealnom za kupanje.

Razina vode u bazenu u odnosu na šetnicu (ili rubni kamen) niža je za cca 10 cm. Reguliranje razine vode vrši se preko mehaničkog nivo regulatora (u većini slučajeva iako je dostupna opcija sa osjetnikom nivoa u skimmeru i el. jedinicom za aktivaciju el.megnetskog ventila) te preko preljeva smještenog u skimmeru preko kojeg se eventualni višak vode iz bazena odvodi u sustav otpadnih voda.

Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Naš bazen
Scroll to top